Mangochi- Malawi

In het voorjaar kregen we als stichting de opbrengst van de collecte uit de kerk.  Van dit geld konden we twee meisjes een studiebeurs aanbieden: Velonica en Femia. Ook hebben we nog wat extra schoolspullen en een uniform voor hen gekocht. In de 2,5 jaar dat onze stichting bestaat zijn er nu 17 jongeren aan het studeren.

Iets wat zonder financieel support ondenkbaar was. Het gaat hier om de allerarmsten van de wereld. Dat juist zij nu kunnen gaan naar een privé-school waar zij intern wonen, betekent dat ze voorgoed bevrijd zijn uit de armoede.

A.s. zondag in de jeugddienst mogen wij opnieuw collecteren. Dit keer willen we geld inzamelen voor Villapie, onze Malawiaanse vriend en de persoonlijk begeleider van de 17 jongeren. Hij heeft heel hard een nieuwe telefoon nodig om steeds in contact te zijn met ons als bestuur en met de scholen van de jongeren. Als we hiervoor €400,00 bij elkaar kunnen leggen, kan hij een goed exemplaar aanschaffen incl. abonnement. We hopen dat u een duit (of givt) in het zakje wilt doen.

In de bijlage onze laatste nieuwsbrief waarin we ook Velonica en Femia voorstellen.

Euranne en Eva van Gorkum

www.mangochi-malawi.nl

Agenda

16 dec 2018 10:00 uur
Eredienst; ds Saskia Tichelaar, 3e advent

23 dec 2018 10:00 uur
Eredienst; Br. Ton Bennik 4e advent

24 dec 2018 19:00 uur
Kerstavond

25 dec 2018 10:00 uur
Kerstfeest; ds Thijs Tichelaar