LUISTERKRING, Contactpersoon: Conny van Kooy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

JONGE VROUWEN KRING, Contactpersoon: Maaike Posse Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
We zijn een jonge vrouwen kring die samen veel gezelligheid hebben.
Serieus een onderwerp behandelen met elkaar en gaan voor samen met God de diepte in op zoek naar meer van Hem. Samen delen en bidden.

KRING JONG, Contactpersoon: Mark Schuring Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

OPEN DOORS KRING, Contactpersoon: Corry van de Peijl 026-3250141

MANNENKRING, Contactpersoon: Peter Janssen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De mannenkring komt iedere twee weken bij elkaar en telt momenteel zo rond de 10 mannen. Het doel van de mannenbijbelkring is om onze relatie met God op te bouwen en om te ontdekken wat Hij van ons (persoonlijk) wil en vraagt. We doen dit samen zodat we elkaar bemoedigen en aanmoedigen.

Iedere kringavond heeft een vaste structuur: we zingen een paar liederen en bidden voor de avond. Daarna maken we een rondje om te horen hoe het met iedereen is, waarna we een bijbelgedeelte lezen. Daar denken we in stilte over na en vervolgens delen we met de groep wat het ons zegt. Belangrijke basisregel daarbij is dat we het persoonlijk en praktisch houden en dat we open en respectvol met elkaar omgaan. Tot slot sluiten we af met gebed, waarin we de avond, onze levens en onze beslommeringen in Gods handen leggen. 

INTERNATIONAL BIBLE STUDY, Contactpersoon Willem –Jan Oosterkamp e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

ENGLISH BIBLE STUDY, Contact Samuel Ngala: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., or Keith Holmes: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
We meet every other Thursday evening, 7-9 PM, at the home of Samuel and Marie, for fellowship, singing, Bible study, and prayer.
We read and discuss the Scripture from the previous Sunday worship service. Our goal is to encourage one another in faithfully following Jesus.
Everyone is welcome!

Heeft u interesse in een kring en wilt u meer informatie?

Dan kunt u hiervoor contact op nemen met de contactpersoon van de kerk tel: 06 34942525 of met de genoemde contactpersoon van de kring.