Babycrèche: kinderen van 0-3 jaar
Met een team van volwassenen en tieners zorgen wij graag voor deze kleinsten, terwijl hun ouders/verzorgers de kerkdienst bezoeken.
Wij vinden het belangrijk dat kinderen van jongs af aan mee kunnen komen naar de gemeente. Dat de kinderen, hoe jong ze ook zijn, ervaren dat er aandacht voor hen is en dat hun naam gekend wordt.
Een kwartier voor aanvang van de dienst (vanaf 9.45 uur dus) zijn wij aanwezig in de prachtige kind-vriendelijke crèche-ruimte rechts tegenover de hoofdingang. Er zijn boxen en bedjes aanwezig. Met de iets grotere kinderen lezen of zingen, puzzelen of kleuren we samen. Halverwege de ochtend is er voor de kleintjes iets te drinken en een koekje. Er is een warm kleed om op te spelen en genoeg ruimte om lekker rond te rijden op de loopauto of te hobbelen op het paard.
Wanneer het nodig is, wordt de ouder/verzorger subtiel uit de dienst geroepen om zelf bij zijn of haar kind te kunnen zijn. Wij gaan er van uit dat u zelf voor luiers en voeding voor de allerkleinsten zorgt. Graag in een tas, zo nodig met een briefje met verzorgingstips en/of voedingstijden; een knijper met de naam van uw kind krijgt u van ons.
Na de dienst willen wij de zaal opruimen. We stellen het op prijs wanneer u uw kind direct na de dienst ophaalt.