Wees welkom!
Of je nu al jaren bekend bent met het christelijk geloof, of als je nog vol met vragen zit en aan het zoeken bent naar zingeving, onze gemeente wil een herbergzame plek zijn waar iedereen zich thuis voelt. Je bent van harte welkom om, bijvoorbeeld in een zondagse dienst, eens te komen kijken. Na de diensten kan je één van de leden van gastenteam (herkenbaar aan een badge) aanspreken en vragen om meer informatie. Ook de voorganger of een van de andere leiders van de gemeente nemen graag de tijd voor je om je vragen te beantwoorden, een keer rustig door te praten en je te helpen om je weg te vinden in de gemeente. 

Deel worden van de gemeente:  hoe word je lid of vriend?
Wanneer je deel wilt worden van de gemeente, raden we je aan de introductiecursus te volgen - deze cursus van 2 avonden wordt 2x per jaar gegeven. Tijdens deze cursus
leer je waar de Baptistengemeenten Arnhem-Centrum voor staat (verleden-heden-toekomst), wat je kan verwachten en wat er van je verwacht wordt. Als je daarna deel wilt worden, volgt een kennismakingsgesprek met een van de oudsten van de gemeente en vervolgens kan je lid (wanneer je gedoopt bent of gedoopt wilt worden) of vriend (wanneer je niet gedoopt bent) van de gemeente worden. Met een kort getuigenis word je dan in een zondagse samenkomst voorgesteld aan de gemeente. Vanaf dat moment ben je lid of vriend en kan je volop meedoen in het gemeenteleven.

Wil je informatie of een gesprek, bel dan met 06 3494 2525 of stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.