Onze gemeente

Welkom! Je bent op zoek naar informatie over onze gemeente of je wilt ons een keer bezoeken. Op deze pagina stellen we onszelf graag aan je voor.

Baptistengemeente Arnhem-Centrum

Onze gemeente is al meer dan 100 jaar oud en nog steeds springlevend. We zijn een warme, actieve christelijke kerkgemeenschap in de Arnhemse wijk Molenbeke. Onze gemeente bestaat uit ongeveer 165 leden en vrienden. We komen iedere zondag om 10.00 uur bij elkaar om een eredienst te vieren in een prachtige kapel. Daarnaast vinden er doordeweeks allerlei activiteiten plaats. 

Wat is een Baptistengemeente

Misschien vraag je je nu af wat er zo kenmerkend is voor een baptistengemeente. Op deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving van het baptisme. 

Wat voor een soort kerk zijn wij?

We zijn een gemeenschap van christenen die een levend geloof delen: we willen volgelingen van Jezus zijn in alle aspecten van ons leven. In onze diensten is ruimte voor woord en gebed en veel zang. Daarnaast zijn we een open en diverse gemeente. We herbergen mensen met heel verschillende achtergronden en nationaliteiten en daar zijn we trots op. Zo kent onze gemeente een actieve Farsi-sprekende (taal gesproken in Iran e.o.) groep. Ook is er sinds het voorjaar van 2022 een groep Oekraïners in ons midden. Er is vertaling beschikbaar in de dienst met behulp van koptelefoons in Oekraïens, Farsi en Engels.

Je bent van harte welkom om binnen te komen op zondagochtend. Er zijn altijd mensen aanwezig die je de weg wijzen of je vragen willen beantwoorden. Ook voor rolstoelgebruikers zijn onze voorzieningen toegankelijk. Als je graag wat meer informatie wilt voordat je ons bezoekt, kun je ons bereiken via het contactformulier.