Onze gemeente

Welkom! Je bent op zoek naar informatie over onze gemeente of je wilt ons een keer bezoeken. Op deze pagina stellen we onszelf graag aan je voor.

Onze gemeente


Baptistengemeente Arnhem-Centrum
Onze gemeente is al 100 jaar oud en nog steeds springlevend. We zijn een warme, actieve christelijke kerkgemeenschap in de Arnhemse wijk Molenbeke. Onze gemeente bestaat uit ruim 200 leden en vrienden. We komen iedere zondag om 10.00 uur bij elkaar om een eredienst te vieren in een prachtige kapel. Daarnaast vinden er doordeweeks allerlei activiteiten plaats. 

Wat is een Baptistengemeente
Misschien vraag je je nu af wat er zo kenmerkend is voor een Baptistengemeente. Op deze pagina vind je een uitgebreide beschrijving van het baptisme. 

Wat voor een soort kerk zijn wij?
We zijn een gemeenschap van christenen die een levend geloof delen: we willen volgelingen van Jezus zijn in alle aspecten van ons leven. In onze diensten is ruimte voor woord en gebed en veel zang. Daarnaast zijn we een open en diverse gemeente. We herbergen mensen met heel verschillende achtergronden en nationaliteiten en daar zijn we trots op. Zo kent onze gemeente een actieve Farsi-sprekende (taal gesproken in Iran e.o.) groep. Er is vertaling beschikbaar in de dienst met behulp van koptelefoons. Verder zijn we verbonden met de wijkgemeente Geitenkamp. Meer informatie hierover vind je op de website van Dirk-Jan en Vera

Loop vooral een keer binnen op de zondagochtend, je bent van harte welkom. Er zijn altijd mensen aanwezig die je de weg wijzen of je vragen willen beantwoorden. Als je graag wat meer informatie wilt voordat je ons bezoekt, kun je ons bereiken via de contactpagina