Zondagse diensten

Hartelijk welkom in onze eredienst! Elke zondagochtend om 10.00 uur houden we een kerkdienst in onze kapel. Deze samenkomsten hebben tot doel God te eren, samen te vieren, elkaar te ontmoeten en om mensen toe te rusten in hun dagelijks leven met God.

Invulling van de diensten

De samenkomsten duren doorgaans anderhalf uur. Elke samenkomst heeft een ander accent, al blijft de basis herkenbaar. Ongeveer de helft van de samenkomsten wordt geleid door onze eigen voorganger, in de overige diensten gaan gastsprekers voor.

Bekijk het rooster om te zien welke spreker er deze week voorgaat en wie de ouderling van dienst is (voor zover bekend).

Kinderen

Tijdens de dienst is er op verzoek vanaf het begin van de diensten opvang voor baby's en peuters. Na ongeveer 15 minuten kunnen kinderen van de basisschool naar hun eigen activiteit gaan. Als er geen kinderwerk is blijven de kinderen bij hun ouders/begeleiders in de dienst. Ze krijgen dan een puzzel of kleurplaat voor tijdens de preek.

Bekijk het rooster om te zien wat er deze week is geregeld voor de kinderen.

Collecte

We collecteren wekelijks voor de gemeente (eerste collecte) en voor een ander doel (tweede collecte).

Bekijk het rooster om te zien wat deze week het doel is van de tweede collecte.

Avondmaal

Op de eerste zondag van de maand vieren we samen de Maaltijd van de Heer. We vragen gasten die voor het eerst in ons midden zijn om zich dan even kort voor te stellen.

Na de dienst

Na de dienst is er koffie en thee. Hiervoor is iedereen uitgenodigd. Ook is er gelegenheid om voor je te laten bidden door mensen van het gebedsteam. Eens per maand organiseren we een gezamenlijke lunch, verzorgd door de gemeenteleden samen. U bent van harte welkom om deel te nemen, ook als u zelf niets hebt meegenomen.

Vertaling

Voor wie de dienst liever in een andere taal wil volgen bieden we vertalingen aan in het Engels, Farsi, en Oekraïens. Meer informatie vindt u hier:

English

Farsi

українська