Onze gemeente en Corona

Vanwege het aanscherpen van de coronamaatregelen op 15 december 2020 is besloten na 20 december kerkdiensten te houden zonder bezoekers.

Geen kerkdiensten bijwonen - wel livestream volgen

Op zondagmorgen kunt u de dienst volgen via de livestream op Youtube. Veel opgenomen diensten kunt u terugkijken. Als u op de website bent ingelogd kunt de opnames vinden via Actueel > Online diensten.

Verbinding zonder (fysiek) contact

We roepen u als gemeentelid op om u bij het sociale, (fysieke) contact te houden aan de richtlijnen. Dat betekent dat er maximaal 3 personen (van 13 jaar en ouder) op bezoek mogen komen als de woonkamer groot genoeg is om de 1,5 afstand te waarborgen.

Tegelijk zoeken we juist in deze periode naar verbinding en vraagt omzien naar kwetsbaren in en buiten de gemeente extra onze aandacht. Het is daarom fijn als u naar elkaar omziet middels telefoon en/of een kaartje. We roepen u op tot intensief gebed voor iedereen die door de verspreiding van het Corona-virus wordt getroffen door ziekte of overlijden. En ook voor alle instanties die de verantwoordelijkheid hebben om het virus en de consequenties daarvan te beperken.

We houden u in de komende periode zo goed mogelijk op de hoogte!

Met hartelijke broeder- en zustergroeten,

Abbas Alawi, Jeanette van Es, Jelle Horjus, Diena Lindeman, Erika Oosterkamp, Patrick Paal, Judith Schuring